Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är trött på slask och snö. Längtar efter solens värme.


April, april

Nu är det en stilla förväntan.

Våren kommer snart hit till Norrlands inland.

Just nu ligger marken vitpudrad av det sista snöfallet.

Vi blev dragna vid näsan igen, april, april!

Håller på att sy nya köksgardiner till stugan, det håller
mej igång.

Jag väntar på våren vid min symaskin så att säga!




Övriga genrer av Ezmeralda VIP
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 10:35



Bookmark and Share


  thyra
Lurade blir vi ibland av vädrets makter och i maktlöshetens stund får vi ta oss för något annat som du så fint skriver. April kan verkligen luras :)
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Ezmeralda
Ezmeralda VIP