Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dig är jag ensam och med dig blir jag sårbar

Var eviga dag
lovar jag mig själv
att hålla dörren stängd
för jag kan inte vinna detta
med dig

Du och jag
som ränder och prickar
seriös kollision
och ångesten kommer svävande
för att måla helheten med saknad.


Man tar ensamheten förgiven
och när känslorna tar över
är man liksom
naken





Övriga genrer av opheliavampira
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 10:52



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
..är man liksom
naken
...och skyddslös
träffsäkert
kännbart!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira