Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ensamhet


Ensamheten



Ensamheten
sveper in bakom min rygg
kniper fingerfärdigt om min hals
stjäl mina andetag
klämmer åt det blödande hjärtat
viskar ohörbart de sorgsna orden
ropar tyst med sin tordönsstämma
stirrar med sina mörka ögon
snor runt i rummet och svartmålar allt
med sitt osynliga mörker
tynger min ensamma själ

Befria mig!




Fri vers av Hildegun Relefors
Läst 354 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2008-04-12 11:17



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
VACKERT!!!
2008-04-29

    Bim
...vid dessa tillfällen skulle man kunna någon magisk formel som snabbt ställde fram nya kulisser trevligt sällskap och ja du vet allt man vill!
Bra skrivet Hildegun!
2008-04-25

    Bodil Sandberg
Sannerligen snyggt fångat om den tunga ensamma stund!!
2008-04-14

  noname_realmind
Kan knappt beskrivas bättre...

Skickligt knåpat!
2008-04-12

  -Ulla Tilemo- VIP
Känns väl igen....åh det gör så ont! En text som verkligen berör... applåd
2008-04-12

  Carola Zettergren
Mycket bra poetat med
nerv och känsla !!!!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Hildegun Relefors
Hildegun Relefors