Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vindens andedräkt

Hans andedräkt prasslade i trädkronorna,
den kröp emellan grässtråna och
lekte med flickornas hår.
Och allt var så lugnt och stilla,
när han sov och andades lite mindre.




Fri vers av rabbitheart
Läst 265 gånger
Publicerad 2004-04-19 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

rabbitheart