Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

April

Snön bär renhetens ljuvliga färg
den droppar från taken i tidig vår
alla bär vi på minnen och sår
djupt där i kroppen fogad runt märg
vi ska vara en produkt av aplika slag
sa någon som ångra sig, en nåderik dag
Darwin sa Ja.. till den Eviges nåd
tänk om alla ville följa hans råd
Vi bär skaparens bild i vårt trasiga Jag
allt Han vill, är att famna vår dag
att bära oss hem likt svalan till bo
och där bli varse, och komma till ro
Hans Kärlek har förmedlats till oss en gång
den flödar nu för evigt genom Lammets sång
ett offer blev bragt för att bära oss fram
det läker och renar på Korsträdets stam
snön bär renhetens ljuvliga färg igen
och möta då åter de orden min vän
ja då ska vi glädjas i en skara så stor
och för evigt vi vandra, på mark utan skor




Fri vers av palle
Läst 229 gånger
Publicerad 2008-04-12 13:11



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Darwin var en dåre.

Skön dikt!
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

palle
palle