Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
allt var så mycket finare då. hela världen är ful utan dig. och jag börjar glömma den jag en gång älskat. solen lyser inte längre.


Cornelis






det är så mycket tomrum nu,
här utan dig
mina andetag är tunga
utan din luft intill



vi var som finast
de där dagarna
i sena augusti

när löven föll lättsamt
mot jordklotet
i takt med Cornelis Wresviks visor
i bakgrunden
när vi dansade & luktade
sensommar
du&jag


de där dagarna
i sena augusti
var som finast
med oss

stjärnorna lyser
lite svagare &
mina händer är kallare
nu när de inte
är omfamnade
av dina

en sista ynka stjärna
föll över oss om natten
våra barfotafötter
flög över lövtäkta
asfaltsvägar
med Cornelis Wresviks visor
i bakgrunden



(sensommarlukten
som spred sig omkring oss
finns inte kvar
bland luften i mina
lungor

precis som allt annat)














Fri vers av lillapoeten
Läst 1364 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-04-12 16:01



Bookmark and Share


  Dadda
Applåd! :)
2008-07-15

    ingvar VIP
Strofen \"en sista ynka stjärna\" är hel suverän, som sagt med \"barfotafötter\" som flyger över \"lövtäckta asfaltvägar\".
2008-05-31

  Miss Pauline
verkligen vackert!
2008-04-16

    inmeddiginålsögatkamel
\"när vi dansade & luktade
sensommar
du&jag\"
fint det där.
lukta sensommar.
och cornelis är också fin.
naturligtvis
2008-04-15

  Bibbi VIP
Helt underbar poesi.
Applåd!
2008-04-13

  Amina
åh, cornelis den fulle gubben, go som få.
\"en sista ynka stjärna
föll över oss om natten
våra barfotafötter
flög över lövtäkta
asfaltsvägar
med Cornelis Wresviks visor
i bakgrunden\"

det där var hallon på tungan. (psst: jag köpte en tröja med Elvis på idag :D ^^) puss
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

lillapoeten

Mina favoriter
Ensam hemma
Dunkel