Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. resan.. (lita tripp ini :)


Synd

 

 

[mage hals bly]

[sten myr naglar]

[värk tom eko ropa]

 

reva

 

lång

avig


kamp fortgå

dag timme minut

 

må stjärnorna stödja

 

vad gjort

 

inse tomrum

värme borta – motad

var bara min ändå

 

 

”vad kan nånsin ersätta en sanning

ersätta en känsla unik”

 

i kaos gömma

i livet dö

i döden leva

 

i känsla total - Oleva

 

"I äkta död leva. Sann anda förinta Lögn."

 

 

med mörkers skarpskensnål

 

bål i gryning

förutspått

lumeneld nästla månfransig

horisonts motvärn

entre hulling

Entré!

sy mig fast mot aviga

jordemors väntan

sy mig in sy mig bort sy mig ner

Osyns glänta

Himlakroppsport

fall över mig

 

 

Mörk Dags Svartning Gry
(föll, och synden var gjord)

 

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 532 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 16:06



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Första känslan är just djup
med insikt och många botnar

Får läsa den igen igen och igen
mogna med sin längd och styrka

Bokmärkes
2008-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri