Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är mästare av illusorisk existens

Tio fingrar söker
något
ingenting
vad som helst
allt.

De
spelar över former
trycker ner tangenter
finner underbara toner
är de dina?

Svårt att urskilja i mörkret
vems hjärtslag som dansar
som virvlar över linor
och bildar de noter
som tio fingrar följer.

Och jag önskar (önskar önskar)
att du vore sanning och verklighet!
Varm hud som välkomnar min
och låter sig beröras.

Stundtals är du
då jag slummrar till,
du står med världen
i drömmen jämte hastigt slut-
och jag får vakna upp
till inget mer
än en mästare
av illusorisk existens.




Fri vers av Fineshrine
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine