Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vet en kvinna med rött, rött hår

Jag vet en kvinna
med rött, rött hår.
Hon fick inte ha det när hon var liten.
\"Man fick inte ha det på den tiden.\"
Hon tar igen det nu
det är aldrig försent.

Jag är försedd med en kompis
utan ambitioner.
Och skolan är piss.
Vad ska det bli av henne? Hon är snart stor.
Andas min vän
det är aldrig försent.

Jag besitter ett hjärta
i det väsnas drömmar om kärlek.
Men jag ser den ingenstans.
Det är okej.
Jag tar igen den sen
det är aldrig försent.

Det finns en jord
en värld en Tellus.
Den pryglas varje dag.
I horisontalläge när vi sparkar.
Men vet du vad?
Det är aldrig försent.

Och en Gud skall finnas
ovan, runt oss.
Han har tröttnat på se åt vårt håll.
Hur vi leker KILL MY DARLING med hans konstverk.
Och böner hörs allt mer sällan.
Men tror du att han vet
att det aldrig är försent?






Fri vers av Fineshrine
Läst 231 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine