Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pokerspel

Jag vet inte varför men jag trodde,
jag trodde att jag betydde
gnuttalite mer
för dig.

Kanske tog jag dig för given och du visar mig nu,
du visar mig handen i vårt pokerspel och den innehöll visst
sjumilakliv mindre
för mig.

Jag inser nu,
jag inser att jag nog tog ut segern i förskott
och med förlusten har jag lärt mig
kostnaden av vårt kortspel.






Fri vers av Fineshrine
Läst 234 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-12 16:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine