.. glimps by a sec.. hihi visst måste man fåna sig också? jag iaf!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. glimps by a sec.. hihi visst måste man fåna sig också? jag iaf!


För att

 

~ ¤ ~

 

 

_för att_____ för att

ohh för att 

___________ej krama dig

okrama mig

___________ej älska dig

oälska mig

___________ej vänta dig

ovänta mig

___________ej leva hos dig

oleva hos mig

___________ej vara nära dig

ovara nära mig

___________ej längta bort

olängta hem

 

ej

o

oh nej

det går ju Ej

 

~ ¤ ~ 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 217 gånger
Publicerad 2008-04-12 18:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri