.. inte för att jag är här för vänsök, men trevligt behöver inte hivas för misstänksamhets skull. sånt visar sig förr eller senare.... eller?...Mao inte första gången jag är på poeter :) här
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. inte för att jag är här för vänsök, men trevligt behöver inte hivas för misstänksamhets skull. sånt visar sig förr eller senare.... eller?...Mao inte första gången jag är på poeter :) här


Gåva stals som nödvändigt ont?

 

 

man ger och man får

eller

man bestjäls och man stjäl

 

synsätt bara synsätt

känsla styr

 

som tur är valen fria

att se

ge och anse givet

tas emot och anses drivet

 

budskap som gåva

lika charmigt

 

tacksam artig ska man vara

annars snabbt bli hängd i snara

 

älskar kommunikation

så ja, skäll ner mig!

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 236 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-04-12 21:42



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Tacksam artig ska man va
annars snabbt blir hängd i snara

Gillar den skarprätta frasen
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri