.. eller hur blir det nu.. om inte inte är, och inte är giltigt. Varför ska man då affiremera positivt?  Vissa saker får jag inte ihop hur än jag vänder på det. " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. eller hur blir det nu.. om inte inte är, och inte är giltigt. Varför ska man då affiremera positivt?  Vissa saker får jag inte ihop hur än jag vänder på det.


Negationer för Negativa Affirmerare

 

~~

och inte visste jag
vad jag skulle säga, för du hade ju
faktiskt gnidit långfingret mot tumringen
när du sa det där. Det var l-å-n-g-t.

och inte visste jag
hur jag skulle göra, för du förekom mig
med en suck, när du just hade sagt
det där jag inte hörde, för att din ring
blänkte mig i ögat av morgonsolen
genom persiennen. Den var i-n-t-e svart.

och inte visste jag
varför jag ensam måste gå, när
du hela tiden sa att du saknade så mycket
i ditt liv, och att du kanske måste
tänka på att ringar nuförtiden är många
och dyra. Det är g-a-n-s-k-a tomt.

och inte vet jag
vad som är bäst att veta, när jag nu
inte minns så mycket mer än en ring
som jag faktiskt bara hittade på
för att det du sa inte stämde så värst bra
med vad jag ville höra. Det v-a-r tyst!

och inte vet jag
vart jag lade ditt tel.nummer, som jag lovade
ha kvar tills jag kommit på att det egentligen
var mig själv jag skulle älska

mig först,
och inte dig.
D-e-t är Kärlek.

och inte visste jag att ringar var så dyra.
D-e-t är sant.

och inte
är inte
godtagbart av det undermedvetna.

Det visste jag men det vet inte
mina drömmar.

~~ 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 274 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-13 07:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri