Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Three Words Again..

The words are on my lips,
Crying to get out!

I\'m holding them back,
It is hard, you should know.

Thoose beautiful eyes,
dragging it out of my mouth.

Struggerling to keep them in,
When I say it, It\'s gonna be perfect.

Cause my love to you,
It Is perfect.




Fri vers av Haugen
Läst 312 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-13 12:55



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket bra!!!
2008-04-14

  Lyckohäxan Enediel
Den här gillas verkligen!
Bra bra!!
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Haugen
Haugen