Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sommar är inte lika med ett perfekt liv tyvärr, men däremot inger den motivation till det.


Fiktiva sommarminnen

Ljusblåa vindar som smeker hans hår.
Konturerna av hans mjuka kyssar på
min solbrända axel.

Minnen som samlas för att ha något
att livnära sig på under mörka dagar.

Snart är de kanske inte endast

dagdrömmar.

Snart kommer kanske även jag att leva
i solens varma strålar.

Men för tillfället får jag nöja mig med att
snegla och fantisera
och samla på fiktiva sommarminnen

men bara som ett substitut tills
vardagen återkommer

och jag återigen kan andas.




Fri vers av b.c.
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-17 00:30



Bookmark and Share


  Håkan Eklund
fin dikt. shysst att blanda ihop
sommar-fina grejset och det lite
vardags-sorgliga. ger dikten äkthet som
man sällan finner i sommarverk.
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

b.c.
b.c.