Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
respekt...


Den han är

Respektera honom för den han är,
inte för den ni vill att han skall vara

Respektera honom för det han gör,
inte för det ni vill att han skall göra

Ge honom en chans att leva sitt liv.
Är det ett brott att vilja leva,
ett brott att vilja känna?

Låt honom känna det han känner,
låt honom vilja det han vill.
Ge honom friheten att leva sitt liv

Älska honom för den han är,
inte för den ni vill att han skall vara

Älska honom för det han gör,
Inte för det ni vill att han skall göra

Ge honom en chans att leva sitt liv
Ge honom friheten att leva sitt liv
Alla har rätt till en chans
Alla har rätt till frihet
Även han.




Fri vers av Malin Rapp
Läst 650 gånger
Publicerad 2005-06-17 08:23



Bookmark and Share


  aftermath
klargörande.
denna borde MÅNGA läsa!!
2006-04-29

  Håkan Eklund
ibland dyker det upp dikter med ala rätt. detta är en sådan. den är grundgjuten. har allt, och e så bra att man tror att det e oskrivet. hurra! Förbannat och rakt!
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Malin Rapp
Malin Rapp