Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min dikt är kanske inte mycket till tröst men jag vet inte på vilket annat sätt jag kan visa Englas familj och anhöriga mitt stöd. Varma kramar, Josefina


Engla

Ännu en ängel,

har lyft från jorden.

Vi skänker våra tankar,

då det är svårt att finna orden.

Gud ta hand om flickan

som anlänt vid din grind.

Ta henne i famnen,

torka hennes kind.

Våldet skall ej segra,

ty kärlek blomstrar än.

Men en ros har vi förlorat,

hon finns i himmelen.



Till Engla och hennes familj, vänner och anhöriga.
Vi tänker på er.




Fri vers av Fineshrine
Läst 446 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-13 21:32



Bookmark and Share


  Annmargreta
Så fint skrivet, hoppas att Englas
mamma får se allt vackert som skrivs.
Kramar Margaretha.
2008-04-13

  Nasrin
tack för att du har skrivit så vackert och känslosamma beskrivning av vi alla som tänker på kära lilla Engla.
2008-04-13

  devilsangel
En väldigt vacker och god dikt...en tanke är det bästa man kan ge tror jag...tankar till familjen och böner...hopp om att en högre makt tar hand om dem nu...ger dem styrka, kraft...
2008-04-13

    Bizarrpoeten
Vackert, tack!
2008-04-13

  Carola Zettergren
SORG!!!
2008-04-13

  Limestoned
ja, ibland känns dödstraff som det enda rätta ändå.
2008-04-13
  > Nästa text
< Föregående

Fineshrine
Fineshrine