Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. inspiration bild av skelettpar omfamnandes (.. hm..undrar om dom hann.. våga?)


Rundgång

 

 

vägra sig våga

 

för att 

fråga

föll platt

för att

låga

var satt 

för att

 

vägra sig våga 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 204 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-14 03:45



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Naken livs ifrågasättande
mod

Mycket kärlek

Tycker om den enkla formen
lättläst i sin tyngd
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri