Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgligt vad man kan göra mot ett oskyldigt barn

Jag gråter av händelsen av
mordet på lilla oskyldiga Engla
vad hade hon gjort dig fula
gubbe för att nå detta öde.

Sådanna som du borde kastreras
långsamt,jag är så ledsen och arg
inombords,jag lider med Englas
familj.

Hoppas du får ett livslångt straff
för det vidriga tilltaget du gjort
jag måste bara få skriva av
mig min ilska mot denna man
som kan göra något så grymt
mot ett oskyldigt barn.

Jag tänder nu ett ljus för
dig lilla Engla och din Familj
som inte får se dig växa upp
till en stor dam,jag gråter
så jag skakar inombords.

Farväl nu lilla Engla och
vila nu i frid,kommer känna
för dig och din familj länge
framöver.




Fri vers av Ann-christin
Läst 417 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-14 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin