2008-04-14" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2008-04-14


Hoppas du finns här för mig när jag behöver dig som mest

En kärlek så stor,
jag känner den för dig

Ett hjärta så brustet,
jag fick det utav dig

Du klampade på hjärtat,
mitt hjärta utav glas

Du slog på hjärtat,
i en lång fas

Nu sitter jag här
och gråter efter dig

Även om jag vet
att du aldrig skulle göra
samma sak för mig

Jag vill ha dig tillbaka
för jag älskar dig otroligt

Även om vårat förhållande
inte alltid är så roligt

Du har gjort mig besviken
gång efter gång

Att leva med dig
har inte alltid varit
som en fågelsång

Om du kunde visa
att du älskade
mig

Skulle jag lova att bli
världens bästa tjej

Om du lovar
att alltid finnas här
när jag behöver dig

............................................................................

 

 




Fri vers av LoVeR-PoWeR
Läst 335 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-14 19:25



Bookmark and Share


    Wewill
vackert :D
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

LoVeR-PoWeR
LoVeR-PoWeR