Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

My dirty xfriend II



Hebbe hamnade på X-hus
Som ”extraknäck”
Men hade avtal med D-hus, också
En dag ringer X-hus och talar om att
En kund hade ringt
Begärt en huskatalog för att bygga…


Hade tomt och allt
De lämnade Hebbe telefonnumret
Som såg väldigt bekant ut…
Jo hon hette Lisa Larson, sa man
Hm en av säljarna på regionkontoret
Hette Lisa Larson och numret gick dit
Hebbe fick en rödfärg som ett stoppljus
Över hela flinten och allt…

En spik till, i vänskapens kista…




Fri vers av LassO
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-14 20:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

LassO
LassO