.. tankar om gränser.. för ränderna går aldrig ur, bara finsjusteras.. visas visas inte, accepteras accepteras inte.. behövs behövs inte.. men socker kaka är gött:)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. tankar om gränser.. för ränderna går aldrig ur, bara finsjusteras.. visas visas inte, accepteras accepteras inte.. behövs behövs inte.. men socker kaka är gött:)


Tigerkaka

 

~~

I en kletig go sockerkakssmet
gör jag tigerränder
för många

 

suddar ut

 

kaka vackert marmorerad
ingredienser kvar

 

vissa ränder gör mjuk rodnad i gul smet
endast så

 

 

Gränser

inse värdet

sudda onödiga

överenskommelse för varandras integritet

Tigerränder

 

 

kakan ätes gemensamt

grädde

färskbär

 

"Hallontiger"

recept mormors

~~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 272 gånger
Publicerad 2008-04-14 21:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri