Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
..............


The Game is Over

 

 

Jag syns inte längre.

Mörkret fångade upp mig,

Samtidigt som ensamheten sakta kväver mig. 

Jag har hoppat på A-brunnar.

Det slår tillbaka  på mig nu.

 

Mitt hem rasar.

Min trygghet försvinner.

Vart ska jag nu ta vägen?

 

En förvirrad och ensam själ.




Fri vers av Anonym Ängel
Läst 309 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-14 21:35



Bookmark and Share


  RiJoKu
Ja. Ibland är vi alla förvirrade. Men gillar inte ditt titelval dock.
2008-04-29

    snöö
Dystra tankar som du lyckas med att beskriva så levande i din dikt.
2008-04-16

  Svante
Det är inte slut. Det finns mycket ljus, gemenskap och annat gott på många håll och kanter. Mycket av det goda finns på poeter.se.
2008-04-15

  stefan.g
Lyft blicken.........!!! The game has just begun.......
2008-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Anonym Ängel