Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är det meningen, att jag ska vara rädd?

Är det meningen, att jag ska vara rädd?

Att jag ska oroa mig, för att allt tar slut?

Ska jag missa hela mitt liv, i skräcken att förlora det?



Jag vet att allt tar slut.

Därför är jag inte rädd.




Fri vers av Europee
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-14 22:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Europee
Europee