.. därför acceptera.. läge. " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. därför acceptera.. läge.


Svartmyr

 

 


jag kastar mig bakåt ner ner ner
i en kall myr
tills jag fastnar

i minnen - tankar känslor

panik 

sprutar ur mig ord - försvar för att dölja
vad som helst
allt helst
bort bort
väck allt som är kaos
allt som är dött
fly från dött
bättre dö själv

skruvstädets egenvridna lägestvång
tving
ankarkättingens snara självhängd
villigt virad
hårt
ner ner ner i kylan

ner där allt stillas

du ser mig ej
ser ej mina
sår
min längtan
förtvivlan
ner ner ner
längre ner
längst
ner
fast

stillad kall
överlevnad

svartmyrsbotten

samma beteende
men fort framåt
har du

kapa snabbt
bort bort bort
bort

tystnad kontra larm

krocken är
eld
olika eld
skyddet är
fly
olika fly

panik

likgiltighetens
misstrons
svekets panik


hellre dö själv
rejält en sista gång

tredje gången gillt 

 

 

svartmyr

 


"Vad kan nånsin ersätta en sanning, ersätta en känsla Unik?"





 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-15 02:51



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Starka känslor
tycker om symbolspråket
hur du använder färgen svart och myr i kombination

( myren är tidlöshetens land
där inget fördåls i torven)

( PoesiBjörnen, anno 1990)
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri