Eftertanke .. stjärnnatt - båtar ska åkas med rygg mot durk :) " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Eftertanke .. stjärnnatt - båtar ska åkas med rygg mot durk :)


Relik stävja relik

 

~~

gråtöcken vände åter
ryggen åt

frukost

i gröna det
är fabel
förvanskad

granit ändå krispig
bottensjunk
revar hav

sjukvatten

gnejs
glider dimma
föröver

galjon ankars motstäv

ur bur av mo's
sandstamp

gå nosupp tungsint

leker kast
stå därvid

blicka stjärna

kuling sitt
kuling larma

stjärna vandra
kuling ligg
kuling fulings begär
hållets snusvägsfel

förbarma tjocka rå


svek våg
bistert åter

vid tulls gnissel
åraålder anförtro

sagas hemlighet

luta mer sydväst
lite sned

så där


stänk av salt
svid ren

blås kors
tredje väg
vindfalls optimal
reva djupas

välja saltdyk
förvald väg
beivra måtta

gräns över hav
gådd

örhänges öde
frigjord kryps fossil

granit gnejs och kåda

gulgammel
brista i tre
sten mota sten

kross mota
slät vid kant
av vatten

i vankel
gråtöcken vände åter
sydväst

njuta
intighet bjuda röse
förbud förbjuda förebud
veto vackla reling

ännu ormlya varm

relik stapla relik
relik stävja relik
relik stämma relik

dishöljd återgång
nordost

~~




Fri vers av Pot Pourri
Läst 277 gånger
Publicerad 2008-04-15 07:53



Bookmark and Share


  Björn Karlsson
Överskriften till dikten
tar med mig långt

helt fantastiskt
2008-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri