Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Maxim


Konfidentialitet

Att påtala att något är hemligt
innebär samtidigt ett reducerande
av hemligheten.

Innan var det ju hemligt att det var hemligt.




Fri vers av Uttern
Läst 219 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-15 09:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uttern