Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sista natt

En natt att älska ömt
Vi hade blodat band
Stjärnorna på vår sida
Se nu rinner tidens sand
Nu flyger örnar hem
Morgonen börjar gry
Vitgråa moln i skyn
En måne som är ny

Om vi orkar se oss om
Har vi världen bakom oss
Själar på väg nånstans
Nu bryter vi oss loss
Mot ensamhetens tid
Nu vill vi vara barn
Som vi var förut
Rosa och ljusblått garn

En sista natt att spy
Den galla vi har kvar
Och alla minnen nu
Du var så underbar
Den sista morgonen gryr
Den biten som finns kvar
Och innan jag försvinner helt
Så var du underbar




Fri vers av Piri Piri
Läst 631 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-06-17 21:45



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Jisses vad fint !( Är du verkligen bara 16år ?)
Jag gillade speciellt, andra stycket:nu bryter vi oss loss mot ensamhetens tid.
2005-06-30

  Linn Johansson
sista stycket knäcker :)
särskilt "En sista natt att spy,
Den galla vi har kvar,
Och alla minnen nu,
Du var så underbar."
2005-06-20

  strawberryaid
"innan jag försvinner helt"
underbart
bara, underbart
2005-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Piri Piri
Piri Piri