.. när alla har nån.. " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. när alla har nån..


Våreldars Spöstraff

 

 

rena rena
skräd inga tungor
mildra min plåga
av eldar jag är

förtvina strupe förtvina
brinn ur
skydda
gör gäld i tonsalsmisär

lycka av ann ler mig i rygg
väsen av dis
buteljers novis

begå sorgers svek
elda mitt ris
innan jag soten
gör kär

rena min längtan
rena min skuld
dra ut ur ryggen den hulling
jag svär
eder av flyende famnars förgyll

kom lycka kom
ta mig när




Fri vers av Pot Pourri
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-15 18:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri