Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du bara kunde förstå







Jag försöker återigen
drunkna i dina
ögon
såsom du alltid
drunknar i
mina.





Men jag
misslyckas
som vanligt och
faller handlöst
ner
och du
bryr dig inte om att
plocka upp mig.




inte ens lite





För du bara
ligger där och
stirrar upp mot
taket
som inte alls är
speciellt stjärnklart.




Och nu
ligger jag bara här
alldeles för bortglömd
och
trasig.








SNÄLLA ÄLSKLING LAGA MIG!




älskling

älskling

älskling

älskling

älskling

älskling

älskling

älskling

älskling

älskling

älskling








Det är något som är fel.










Fri vers av Sagolik trollunge
Läst 264 gånger
Publicerad 2008-04-15 18:50



Bookmark and Share


    ingentingflicka
<3
<3
<3
<3
2008-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Sagolik trollunge
Sagolik trollunge