Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Egentligen kan nog vi själva bära på de viktigaste och bästa råden till oss själva, men vi ger dem sällan och lyssnar nästan aldrig...


Personliga råd #1


- Du måste göra något åt din trötthet! Du springer i cirklar på något sätt. Du jobbar mer och mer men får mindre och mindre gjort. Tennisen är en bra start, men du behöver få in något frekvent återkommande flera gånger om dagen som ökar engagemanget och variationen, som får dig att jobba undan och sedan ägna dig åt något annat än samma lilla bubbla dygnet runt.




Övriga genrer av Mattias Josephson
Läst 359 gånger
Publicerad 2008-04-15 19:02



Bookmark and Share


  Blebb
SANT
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

Mattias Josephson
Mattias Josephson