Rimfrost Ur gömmor (Sjömanskistan invid väggen): .. förvår flyttid, sommar packas för vinterfrid.." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rimfrost Ur gömmor (Sjömanskistan invid väggen): .. förvår flyttid, sommar packas för vinterfrid..


Senhösts Rimfrost

 

 

~~

löven slutat dallra
blöda höst för sår
sommar packas ner
i bark till nästa år

stam av tillit fäll
tomhet lägra smärtefält
vacker ensam vandra
kronblads krans belysa kväll

gåva lätta börda
frihet sättes ut
dags att väcka döda
vila andas ut

roten låta vara
lagra kraft för natt
ängens blomma vissna
lieman gå vakt

visshet hjärta skyddat
lämna låga het
tiden var ej satt den gång
visste den som vet

~~ 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 204 gånger
Publicerad 2008-04-15 22:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri