.. ibland hittar man pärlor lite av en slump.. " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. ibland hittar man pärlor lite av en slump..


Melodiös Maning

 

~~

Hymner som om aldrig gått tid

som om aldrig tid varit

som om aldrig är

Hymner in

river år

isär 

 

Bort iväg fly nu fly iväg

släppa allt för Alla

toner smeka

mig tills

Port 

nå 

 

Hymner som

få förstår

lägga

Väg

 

Hörs viska

om då

 

~~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 00:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri