Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta har inte hänt mig!! ...ville bara göra det klart...


Lever du fortfarande?

Du försvann nästan lika snabbt som du kom
och antagligen glömde du mig
i samma stund du gick utanför dörren
Jag kan inte säga att jag lider
kan inte direkt säga att jag saknar dig

Visst du gjorde intryck...
som en komet som kraschar på jorden
och blidar en stor sjö...
Men i alla fall, jag vill inte visa att jag lider

Jag vill verkligen inte ge dig glädjen
att veta att du knäckte mig
Kan inte direkt säga att jag visste vad du var ute efter
för det gjorde jag inte...
Men jag kan ändå inte låta bli att undra

Varför försvann du så snabbt?
Var det för något jag hade gjort eller sagt?

Varför sa du inte ens adjö?
Kan jag ha varit så grym att du inte vill veta av mig?

Varför kan du inte ringa?
Förtjänar jag inte ens att veta hur du mår?

Men allra viktigaste... Lever du fortfarande?
Jag börjar bli frustrerad när jag inte vet
om du är på den levande sidan eller hos Hades....

Även om folk säger att du var elak mot mig
kan jag inte hjälpa att försvara dig...

Jag drar den ena anledningen efter den andra
kan tilloch med utse mig till skurken
bara det inte är du.... för om du är död
ska dem inte baktala dig...

Så jag saknar dig inte...
jag vill inte tänka på dig
ifall du hör mig...
Den här texten är det sista du får från mig...
när du redan har tagit så mycket

R.I.P. om du är död
D.Å.H. om du lever




Övriga genrer av Sikska
Läst 212 gånger
Publicerad 2008-04-16 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sikska
Sikska