Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tempusförvirring

Förr var du min dröm.
Allt jag ville ha.
Den jag ville vara med.
Den jag ville minnas.

Du var perfekt.

Men allt du stod för
förbyttes
i samma stund som drömmen blev till verklighet.
Du glömde vem du var
och jag var den du glömde.

Minnet av dig
som du var
har jag kvar,
men just nu vill jag glömma dig också.

Du nu - imperfekt.
Du då - perfekt.








Fri vers av Uttern
Läst 349 gånger
Publicerad 2008-04-16 15:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uttern