Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en morgon förra veckan :)


morgonluft

Jag anar sol i persiennens glipor,
girigt kommer den ta över efter nattens minnesromantik.
Fast ännu smyger daggvåt bris, genom öppet fönster.
Med barndoms dofter nästan obemärkt
och lovar mig en timme till.




Fri vers av Arv
Läst 513 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-16 17:17



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
aaaaaah
2008-09-07

  Vacant
Helt underbar dikt till morgonen! Kan nästan känna brisen i mina lungor. Härligt är det att våren är här. =)
2008-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Arv
Arv