Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

insp. av lite toltekiskt synsätt med inslag av erfarenhet.
tid är grejen; tid gör tjejen till kvinna och killen till man; Not The Law - den kommer ändå Kråkan :)




spela roll

 

 

vill du få applåder här nere

spela din roll bra och se

även dig själv

 

det är högt till Himlen

 

Vill du rensa din själ

ha en återvinningsstation

ha en även för din vän

 

det är djupt till Helvetet

 

vill du skriva

ha gränser

det finns oskrivna lagar

och hjärtan som gömmer

vill du skriva

bryt gränser

det finns osedda dagar 

som väntar på drömmar

 

det är nära till Lagen 

det är långt till förlåt

 

men stanna stanna

 

det gör detsamma

vi sitta alla i samma båt

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 134 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2010-06-20 15:46



Bookmark and Share


  Anna*
Jättefint skrivet och sant!
2010-06-20

  lycksele
Bra! Applåd.
Det finns så mycken visdom
i dina ord. Levnadsvisdom.
Tack för att du delade din text.
2010-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri