Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

innan du dog, igår

Jag lovade
världens skulle slockna utan dig

~

Jag skriker jag när missar bussen
lika svårt är det att
släppa taget om människor

jag skulle ljuga om jag sa
att jag lämnat dig bakom mig
för
jag snubblar fortfarande på minnen
och
min andning är oregelbunden, nyckfull

jag har ett foto av dig, du är ung
du ser in i kameran med
en blick som ännu inte börjat dö
vad som hände sedan var ingens fel

jag skickade sms till dig
du svarar inte
ni kanske inte har någon täckning i himlen
jag når dig inte


jag ömsar skinn nu
lämnar ytan, reporna, såren
lämnar dem i en hög på marken men
jag lämnar inte dig,
du följer med mig
jag bär dig i mitt hjärta

världen har inte slocknat ännu




Fri vers av cohen
Läst 462 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-04-16 20:06



Bookmark and Share


    Maria Malm
Det känns fånigt att skriva \"fint skrivet\", men det var det verkligen, och mer därtill. I sitt hjärta kan man bära människor som man älskat till tidens ände.
2008-04-17

  Chica
så otroligt fint skrivet. Sorgsen och tung text som verkligen berör mig...
2008-04-16

  dalida_bl
mmmmmmmmm.Fint!
2008-04-16
  > Nästa text
< Föregående

cohen
cohen