.. och vad vore livet utan gungbräden :)" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. och vad vore livet utan gungbräden :)


Stolthet

 

Rak i ryggen som en fura
Sträck på dig!
Vik inte för stormen.
Håll kronan högt.

Stå vid ditt ord!

Stolthet knäcker
sig själv
enkelt
Styv nacke torr
stel


Skör

Mer stolthet
än kärlek
dödar.

överlevnads
balans

Plantan vet;

 

~~ ¤ ~~

"Vattna mig för brisens smekning. Räcker även för storm.

Öken gör ändå oas av hägring.

Kärret grogrund för gOrm."

~~ ¤ ~~

 

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 298 gånger
Publicerad 2008-04-16 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri