Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Misstag

Och än en gång falerar jag
Än en gång tappar jag taget
Fumlar, famlar, tappar, släpper
Som ett ägg mot betong
Chanslöst krossad




Övriga genrer av VeronicaV
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-16 21:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VeronicaV