Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam för svar

\"Tacksam för svar\"

Han är tacksam för svar. Han skulle bli glad och tacksam för ett svar.
Om jag så skrev \"Skit ner dig, din kassa lilla råtta\" så skulle han bli tacksam.
För det vore ett svar.
Han skulle svälja orden, tacksamt. Han skulle bocka med huvudet, tacksamt. Han skulle öppna munnen som för att säga något men inse att det skulle bli så dumt och slå igen den.
Tacksamt.

Han skulle inte se mig i ögonen utan bara nicka, humma förstående men ändå lite besviket.
Tacksamt.

Han skulle gunga med kroppen, vända sig om och gå hem och skjuta huvudet av sig.

Tacksamt!




Övriga genrer av VeronicaV
Läst 285 gånger
Publicerad 2008-04-21 20:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VeronicaV