Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bomullsklädd blick

När jag vaknar
från gårdagens batalj
så möts jag av
en bomullsklädd blick
som säger mig
"Somna om igen"

Ett leende
som spelar
med försiktigt språk

En hand
som lekte
så ivrigt igår
så varsam idag

Du, som var ostoppbar
fastnade i rörelsen
och saktade ner




Övriga genrer av VeronicaV
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-04-27 14:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VeronicaV