Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag dog inte inatt heller

Jag är rädd
Jag är skrämd
Mitt hjärta skakar
Ögonen irrar runt i hörnen

Shit!
Fyfanjävlahamsteråskrämmas!

Någon är där ute
Jag vet det
Med hes röst
Bränt skinn

Helvetenukommeran!

Nej, det var bara Sixten igen

Men han bidar sin tid
Han väntar tills jag somnat
Tills mina stirrande rödsprängda ögon slocknar
Han kommer att andas på mig
Han kommer att ha vattniga blå ögon
Han kommer att vara så mycket starkare än jag
Han kommer... att...


... ... ...


Nähä, jag dog inte inatt heller




Övriga genrer av VeronicaV
Läst 311 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-05-27 00:44



Bookmark and Share


    öppettid
gillar rubriken och alla sammansatta ord. de säger så mycket.
2008-06-01
  > Nästa text
< Föregående

VeronicaV