Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De är aldrig värda dig

Med tårar i ansiktet
- som jag en gång
Med desperat blick
- som jag en gång
Hetsigt skrivande
- som jag en gång
Sitter du på tåget
- som jag en gång

Men de är aldrig värda tårarna, vännen
De är aldrig värda skriken
De är aldrig värda paniken och skräcken
De är aldrig värda dig




Övriga genrer av VeronicaV
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-06-29 16:06



Bookmark and Share


    Ivy-Jean
Bra skrivet!! Med min tolkning
alldeles rätt också!
2008-06-29
  > Nästa text
< Föregående

VeronicaV