Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att somna

De sista glada strålarna
bländar mig med rött och varmt

De kysser mig adjö

Låter ljumma fingrar leka ömt
över mitt redan sömniga ansikte

Mörkret faller sakta

Stjärnor tänds och de byter
röda fingrar mot blå ögon

Tröttheten sköljer över

Blå ögon kan inte värma
min kropp eller tända min själ

De väcker bara oro och matthet

Tröttheten sköljer över igen
och strålarna når mig inte mer




Övriga genrer av VeronicaV
Läst 300 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-23 12:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VeronicaV