Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mobilpoesi på tunnelbanan


Vem saknar mig då?

Om jag hoppade nu, vem skulle sakna mig då?

Om tunnelbanans mjuka pust skulle ta mig, vem saknar min värme då?

Vem saknar min hud?

Vem sörjer mina andetag?

Vem fattas min blick?

Vem ska gråta mest?

Vem följer mig i döden?

Vem?










Övriga genrer av VeronicaV
Läst 302 gånger
Publicerad 2008-05-27 22:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

VeronicaV