Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
när tillit ändå är borta.. när det liksom gör sig själv.. när inget mer finns att göra osvosvosv. det är då det gör ont och det ska det nog göra..


In Finitum

~ 0 ~

in finitum

bräcka bryta bryskt
min bröstkorg

emot all sans
emot all känsla
emot allt
jag tror på
emot allt
som var för mig

inifrån och ur
hela
min existens

släpper dig
ur mig
fri




Fri vers av Pot Pourri
Läst 235 gånger
Publicerad 2008-04-17 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri