.. med tanke på en text nyligen läst. Ett urdrag ur en presentation jag har nånstans.. :) Tack för påminnelsen!" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. med tanke på en text nyligen läst. Ett urdrag ur en presentation jag har nånstans.. :) Tack för påminnelsen!


En känsla Unik II

 

 

 


Vad kan nånsin ersätta en sanning,
ersätta en känsla Unik?

Vad är en relation egentligen värd?

Apunge på stålnät
pälsbit och flaska...

Vad är närhetens värme värd?

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 241 gånger
Publicerad 2008-04-17 03:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri