Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.. stilla sig, låt andra rusa..


Galjon

 

 


stick i stäv
fråmåtsträv

glöm
glöm
glöm

skygglappar på
blickfångsridå

levande rand
kust
vatten band

bevarande ömmande

ömsom dränkt
ömsom bränd
ömsom isig
ömsom
klädd av alg

galjonsbatalj

vackrare
slipas ej sten

i norr

 




Fri vers av Pot Pourri
Läst 215 gånger
Publicerad 2008-04-17 07:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pot Pourri
Pot Pourri