Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lyckligare där jag var så låt mig återgå

Stop
här går en gräns
och nu vill jag
bara ligga och spela död en stund.
Mitt gränsland
innebär en massa konstigheter
för den som inte ser det som jag ser
och ändå befinner vi oss i samma liv
fast på avstånd.
Så kan vi
hitta något gemensamt
snälla
för ibland fryser jag så
Det klirrande avfallet av dagar
bland dessa pekande dömande fingrar
är bevis nog
på att jag inte behöver rädda världen
att klara av mitt eget liv
är mycket större
Så ha inte sönder dig själv
på de andras tendens att kritisera
för det finns inga svar
som inte gör dem upprörda

Lögner smakar konstigt
speciellt när man tvångsmatas med dem
och sanningen får en märklig form
när du säger att allting kommer att ordna sig
efter att du dödade en del av mig
Du kan förneka det du gjorde
men det finns ett samband
och bevis
påtagligt
så länge som jag lever
Kontraster hjärtat
dina sanningar mot mina
slut inte dina ögon
titta på mig
jag är framför näsan på dig
och ändå inte kavar för dig
jag hör hemma bland skuggorna
dit du inte har tillträde




Övriga genrer av opheliavampira
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-04-17 11:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

opheliavampira
opheliavampira